Fujifilm Digitale camera’s

De 51,4 MP grootformaat beeldsensor van de GFX50S II is ontworpen om de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te leveren en gebruikt elk onderdeel van het ontwerp om consistent ongelooflijke resultaten te leveren. Hij is 1,7x groter dan een full-frame sensor, meet maar liefst 43,8×32,9 mm en maakt gebruik van speciaal ontworpen microlenzen om lichtstralen scherp te controleren en deze naar elke pixel te sturen, wat resulteert in een uitstekende scheiding tussen elke kleur en elke pixels. Bovendien maakt een speciaal fabricageproces – speciaal ontworpen voor GFX – het mogelijk om meer informatie op te nemen, waardoor ruis wordt onderdrukt en het dynamisch bereik wordt vergroot. Ten slotte, aangezien softwareverwerking niet wordt gebruikt om afbeeldingen te contouren te verbeteren, hebben RAW-bestanden die zijn gegenereerd met de GFX50S II een minimale beelddegradatie, zelfs na aanzienlijke aanpassingen na de productie.

De FUJIFILM X-T3 beschikt over een totaal van maar liefst 16 verschillende filmsimulaties en waardoor iedere fotografische situatie vastgelegd kan worden op een wijze die bijdraagt aan het doel van de foto. Precies zoals dat ook in het analoge tijdperk door fotografen werd gedaan. Deze unieke filosofie geeft ook gelijk de meer dan 80 jaar aan historie weer van FUJIFILM als producent van filmrolletjes en toont aan dat FUJIFILM over een rijke kennis beschikt met betrekking tot kleurrenproductie.

Met de X-Pro3 kunt u een hoofdkleur kiezen uit een matrix van warme / koele tinten en magenta / groene tinten. U kunt de rijke gradatie in uw afbeeldingen opnemen om foto’s met een persoonlijke draai te maken. Geniet van het creëren van je eigen monochrome wereld met toegevoegde tinten, die verder gaan dan de traditionele benadering van het gebruik van warme tonen voor een retro look en koele tonen voor stedelijke snapshots.

Swings, tilts, shifts – with the adjustable Sinar p3-df you have full control over your images. Influence and dynamize the perspective. Set selective sharpness and blur. Get correct proportions and undistorted angles every time. Use these adjustment options directly on your view camera. This saves you from having to do time-consuming corrections and retouching on the computer, allowing you to concentrate fully on your craft.